Zoek resultaten

76 resultaten gevonden voor "ledenvergadering"

Chiel Bos gastspreker op Diagned ledenvergadering 27 september

Op 27 september is Chiel Bos, voorzitter van de San gastspreker op de algemene ledenvergadering van Diagned. Hij zal ons bijpraten over de wijzigingen rond de vergoeding van laboratoriumdiagnostiek per 2014 en de gevolgen die dat zal hebben voor de betrokken spelers.

Algemene ledenvergadering 1 april 2016 in teken van de toekomst

De eerste ledenbijeenkomst van Diagned vindt plaats op 1 april a.s. De bijeenkomst krijgt dit keer een bijzonder tintje, onder meer omdat een aantal bestuursleden afscheid neemt. Tijdens het ‘huishoudelijk’ gedeelte zult u weer een overview krijgen van alle actualiteiten, en daarnaast zullen twee externe sprekers het verleden aan de toekomst koppelen in presentaties met als prikkelende titels: “To boldly go where no man has gone before” (Marc Elisen) en “Back to the future” (Bert Dikkeschei).

Eerste algemene ledenvergadering in 2015: 30 januari a.s.

Noteert u hem vast in uw agenda, de nieuwe datum voor de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats op vrijdag 30 januari a.s. (ochtend + lunch) in Houten. Het bestuur ziet u dan graag in grote getallen voor een gezamenlijke aftrap van het nieuwe jaar.

Start 2015: Algemene ledenvergadering op 30 januari a.s.

De eerste activiteit voor alle Diagned-leden staat alweer gepland: de algemene ledenvergadering vindt plaats op vrijdag 30 januari a.s. (ochtend + lunch) in Houten. Begin januari ontvangt u meer informatie hierover. Uiteraard zullen wij u tijdens deze bijeenkomst op de hoogte brengen van de actualiteiten rond de diverse voor u relevante onderwerpen.

Start 2015: Algemene ledenvergadering op 30 januari a.s.

De eerste activiteit voor alle Diagned-leden staat alweer gepland: de algemene ledenvergadering vindt plaats op vrijdag 30 januari a.s. (ochtend + lunch) in Houten. Prominent staat op de agenda het voorgenomen beleidsplan van Diagned voor 2015. Het inhoudelijk gedeelte is gewijd aan besluitvorming in de zorg en met name in Den Haag.

Terugblik ledenvergadering

Op 25 november vond de ledenvergadering van Diagned plaats. Een groot aantal inhoudelijke actuele onderwerpen is besproken. Als gastspreker gaf Gerard Schouw, directeur van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, acte de presence, hetgeen een nieuwe kennismaking met de farmabranche betekende. De presentaties zijn te vinden op het besloten gedeelte van de website.

Diagned Ledenvergadering 6 november 2015

De volgende ledenvergadering vindt plaats op 6 november a.s. Tijdens deze bijeenkomst zal onder meer de launch plaatsvinden van de campagne over de meerwaarde van laboratoriumdiagnostiek, die op dit moment volop in voorbereiding is. Omdat dit een belangrijke mijlpaal is en alle leden raakt, nodigen we u nu al van harte uit.

Voorjaarsledenvergadering

Donec lacinia tortor pellentesque neque accumsan id tristique odio condimentum. Quisque eu ipsum leo.

Najaarsledenvergadering

Duis feugiat blandit justo quis sagittis. Phasellus tincidunt, nunc sed rutrum porttitor, nisl libero luctus mi, quis vehicula velit nunc eu est.

Ledenbijeenkomst 28 november: ALV en “Den Haag”

Namens het bestuur van Diagned nodigen wij u hierbij van harte uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering van Diagned op vrijdag 28 november a.s. van 10.00 tot 12.30 uur in Houten. Aansluitend is er zoals gebruikelijk een netwerklunch. Het inhoudelijk gedeelte is dit keer gewijd de vraag: hoe werkt Den Haag?

Terugblik ledenbijeenkomst met Nefemed over Zorginkoop door zorgverzekeraars

In aansluiting op de ledenvergadering vond op 19 september tevens de eerste gezamenlijke bijeenkomst van de leden van Diagned en Nefemed plaats, met als thema ‘Zorginkoop door zorgverzekeraars’. De bijeenkomst was zeer druk bezocht – we konden vanuit de beide verenigingen in het totaal ruim 80 deelnemers verwelkomen.

Terugblik ALV

Op 19 september jl. vond de derde ledenvergadering van dit jaar plaats. Twee belangrijke inhoudelijke agendapunten waren het KPMG-Plexus rapport over Eerstelijns diagnostiek (ELD) en de analyse van de begroting van VWS voor 2015. Voor degenen die het gemist hebben: de presentaties vindt u op het besloten gedeelte van de website onder leden – ledenvergaderingen.

Presentaties ALV 27 september 2013 beschikbaar

Op de laatste ledenvergadering van 27 september jl. waren er twee gastsprekers: Chiel Bos en Leo Kliphuis van de SAN. Zij gaven hun visie op de ontwikkelingen rond de vergoeding van laboratoriumdiagnostiek per 2014 en de gevolgen die dat zal hebben voor de betrokken spelers.

ALV: presentaties Marc Elisen en Bert Dikkeschei

De ledenbijeenkomst stond ook in het teken van de toekomst. Twee sprekers hebben een blik in de toekomst geworpen: Marc Elisen sprak onder de spannende titel “To boldly go where no man has gone before” en Bert Dikkeschei nam ons mee in een lezing met als minstens zo intrigerende titel “Back to the Future”.

ALV: wijzigingen bestuur

Op de ALV van 1 april 2016 hebben Esther de Rooij, Peter Langens en Jan Rothuizen afscheid van het bestuur genomen. Hans Sluimer (Luminex), Jordi Cereijido (Werfen), Barbara Kamp (Roche diabetes) en John Grens (Siemens Healthcare) zijn benoemd tot lid van het bestuur. Wim Smit is waarnemend voorzitter.

Diagned agenda

Diagned zit niet stil, hetgeen blijkt aan de activiteiten die gepland staan voor de volgende weken.

Save the date: Ledenbijeenkomst Diagned 28 maart a.s.

De eerste ledenbijeenkomst van Diagned zal plaatsvinden op 28 maart a.s., als vanouds in Houten. Het is een formele algemene ledenvergadering met aansluitend een thema-gedeelte. Dat wordt hoogstwaarschijnlijk gewijd aan actuele ontwikkelingen in de zorg voor zowel de eerste als de tweede lijn. U ontvangt binnenkort meer informatie hierover. Noteert u in ieder geval vast de datum!

ALV ledenbijeenkomst: de dynamiek van ondernemen in de zorg

Op vrijdag 19 juni a.s. is er weer een ledenbijeenkomst van Diagned in Hotel Houten. Wederom hebben we voor u een boeiend thema en een inspirende spreker: Bas van der Mierden over ondernemen in de zorg anno 2015 (en volgende). Voorafgaand vindt de Algemene ledenvergadering plaats met tal van actualiteiten. Aansluitend de traditionele netwerklunch.

Terugblik Diagned ledenbijeenkomst

Op 10 april vond de tweede ledenbijeenkomst van dit jaar plaats. Onder zeer grote belangstelling (bijna 40 aanwezigen) hebben Marc Thelen (directeur SKML) en Max Houtzager (Performation) de leden geïnformeerd over ontwikkelingen omtrent kwaliteit en kosten(berekening) binnen laboratoria.

Terugblik Ledenbijeenkomst

Op 22 maart 2013 vond weer de eerste echte ledenbijeenkomst plaats. De belangstelling was groot; er waren meer dan 45 vertegenwoordigers van diverse ledenbedrijven aanwezig. Als gastsprekers traden op Jules Keyzer en Jeroen van Suijlen. Zij gaven hun visie op respectievelijk de ontwikkelingen op het gebied van laboratoriumdiagnostiek in de eerste en in de tweede lijn.

Resultaten Workshop voor Diagned leden ELD - 27 oktober 2014

Op 27 oktober vond een ledenbijeenkomst plaats over onder meer ELD. In verband met de actualiteiten rond de ELD zijn met een groot aantal leden van Diagned de scenario’s en consequenties daarvan doorgenomen. Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering op vrijdag 30 januari a.s. zal hierop uitgebreid worden teruggekomen.

Follow up Diagned bijeenkomst ELD

Op 27 oktober heeft Diagned een eveneens druk bezochte bijeenkomst georganiseerd voor haar leden over het onderwerp eerstelijns diagnostiek. De presentaties zijn inmiddels opgestuurd aan de deelnemers. Ook een groot aantal achtergrondstukken is beschikbaar gesteld. Voor meer informatie kunt u op het besloten gedeelte van de website kijken. U vindt de informatie onder: leden – ledenvergaderingen.

Openbaarmaking relaties orthopeden-industrie

Orthopeden moeten al hun zakelijke relaties met de orthopedische industrie verplicht openbaar maken. Dat hebben ze vrijdag afgesproken tijdens hun ledenvergadering. Op deze manier willen de orthopeden de schijn van belangenverstrengeling tegengaan.

Diagned te gast bij de WMDI - terugblik

Op 11 februari heeft Mirjam de Bruin een presentatie gegeven tijdens de algemene ledenvergadering van de WMDI, een werkgroep moleculaire diagnostiek van de NVMM. Deze presentatie was bedoeld ter nadere kennismaking en om te kijken met betrekking op welke terreinen Diagned en de WMDI zouden kunnen samenwerken.

Diagned te gast bij de WMDI

Diagned is uitgenodigd een presentatie te komen geven tijdens de komende ledenvergadering van de Werkgroep Moleculaire Diagnostiek van Infectieziekten (WMDI) op 11 februari a.s. De WMDI is een zeer actieve werkgroep binnen de NVMM, die zich bezig houdt met kwaliteit, ontwikkeling en toepassing van moleculaire diagnostiek van humane infectieziekten.

Prinsjesdag 2013 - Analyse begroting VWS 2014

De derde dinsdag van september ligt net achter ons. De begroting van VWS voor 2014 is bekend. Dit omvangrijke document is bijgevoegd. Diagned heeft voor u een analyse gemaakt van de belangrijkste onderwerpen en daarbij geselecteerd wat uit het perspectief van de IVD-bedrijven het meest relevant kan zijn. Een nadere toelichting wordt gegeven op de ledenvergadering van 27 september a.s. Ga voor de analyse en voor de begroting van VWS naar het ledengedeelte van de website (onder: Nieuws / Ledennieuws).

Terugblik op ledenbijeenkomst inkoopmacht en aanbesteding

Op 10 september jl. organiseerde Diagned een ledenbijeenkomst over inkoopmacht en aanbesteding, met als gastspreker mr Evert de Jongste van Siemens. De bijeenkomst was zeer goed bezocht. Op het ledengedeelte van de website (onder: Leden / Ledenvergaderingen) staat diverse nuttige informatie, waaronder de presentaties. Diagned zal op een aantal concrete punten de komende tijd actie ondernemen.

ALV 22 november 2013: “Richtlijnen: van papier naar praktijk“

Het jaar loopt weer ten einde; tijd voor de afsluitende ledenbijeenkomst van Diagned. Deze vindt zoals gewoonlijk weer plaats in Hotel Houten en zal duren van 10.00-12.30 uur. Dit keer geen gastsprekers maar sprekers uit eigen huis: Marie-Hélène Schutjens en Mirjam de Bruin. Zij zullen u inwijden in de wereld van de medische richtlijnen met als praktische invalshoek: wat kunnen medische richtlijnen voor uw bedrijf betekenen?

Afscheid van Diagned-Voorzitter Esther de Rooij op ALV 1 april a.s.

Diagned-voorzitter Esther de Rooij gaat Nederland en dus ook Diagned verlaten. Diagned neemt afscheid van haar op de eerstvolgende ledenbijeenkomst op 1 april a.s. Deze bijeenkomst vindt zoals gebruikelijk in de ochtend plaats in Hotel Houten. Het programma en de agenda worden nog bekend gemaakt; een feestelijke lunch is in ieder geval inbegrepen. Noteert u vrijdagochtend 1 april in ieder geval vast in uw agenda!

ALV 29 maart: Save the date

Op 29 maart 2019 vindt de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Wederom zal het inhoudelijke gedeelte gewijd zijn aan het thema ‘Toekomst van de laboratoriumdiagnostiek’. Gastspreker is Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek.