Wetsvoorstel tot wijziging Wet Medische Hulpmiddelen in behandeling in tweede kamer

In september 2018 is er een wetsvoorstel ingediend tot wijziging van de regels voor medische hulpmiddelen en IVD in verband met de MDR en IVDR. Deze nieuwe wet zal de ‘oude’ Wet op de medische hulpmiddelen vervangen. De behandeling in de Tweede Kamer is nu in de schriftelijke fase.

Klik hier om op de hoogte te blijven van dit proces; u kunt hier ook alle stukken vinden.

Gepubliceerd op:   8 februari 2019 325 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Lyme en tropische infectieziekten

Tijdens het Algemeen Overleg Medische Preventie medio april heeft minister Bruins toezeggingen gedaan over de bestrijding van de ziekte van Lyme en tropische infectieziekten

10 juli 2019406 x bekeken

Minister Bruno Bruins wil meer regie op gepast gebruik van zorg

Welke zorg helpt de patiënt echt en welke zorg voegt eigenlijk niks toe? Hoe onderzoeken we dat het beste? En hoe brengen we de uitkomsten van dat onderzoek in de praktijk? Dat zijn de vragen die prof. dr. Sjoerd Repping samen met medisch specialisten, patiënten, verpleegkundigen, ziekenhuizen, verzekeraars en de overheid moet gaan beantwoorden.

25 februari 2019363 x bekeken

Brexit: de teller loopt door….

Het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie kan verstrekkende gevolgen hebben voor bedrijven en instellingen in de zorgsector. Er is nuttige informatie beschikbaar, zowel vanuit de Europese commissie als vanuit Nederland.

25 februari 201994 x bekeken