ALV op 16 juni a.s.

Op vrijdag 16 juni a.s. vindt de tweede ledenvergadering van Diagned dit jaar plaats. Naast de gebruikelijke onderwerpen en een overzicht van actualiteiten zijn er twee onderwerpen waarvoor het bestuur uw bijzondere aandacht vraagt.
  • Wim Smit zal u als voorzitter van Diagned prikkelen met zijn persoonlijke visie op de ontwikkelingen in de laboratoriumwereld de komende tien jaar, met als achterliggend doel om over - naast alle beslommeringen van de dagelijkse praktijk - toch vooral tijdig te kunnen inspelen op de veranderingen in het zorglandschap die komende zijn.
  • Springbok Agency zal u bijpraten op het terrein van de nieuwe kanalen en vormen van communicatie in de toekomst. Zowel Diagned als individuele leden kunnen inspiratie opdoen uit de visie dat dit bureau heeft op moderne communicatie. Omdat dit een onderwerp is waar jongere generaties heel anders in staan dan oudere, bent u van harte uitgenodigd ook de jongere medewerkers van uw bedrijf mee te nemen op 16 juni. Communiceren over de meerwaarde van diagnostiek is niet eenvoudig, het vinden van de beste wegen om de boodschap aan het juiste publiek is dan ook van grote belang. Nieuwe media bieden nieuwe kansen!
De officiële uitnodiging met agenda en aanmeldformulier wordt binnenkort toegestuurd. Reserveer vrijdagochtend 16 juni a.s. echter vast in uw agenda. De vergadering vindt plaats in Houten en wordt afgesloten met de bekende netwerklunch. Wij zien u daar graag.
Gepubliceerd op:  31 mei 2017 538 x bekeken