Barbara Kamp nieuwe voorzitter Diagned

Barbara Kamp nieuwe voorzitter Diagned
Op de ledenvergadering van 23 november jl. is Barbara Kamp benoemd tot voorzitter van Diagned. Zij volgt daarmee Wim Smit op, die na drie jaar voorzitterschap afscheid heeft genomen van het bestuur. Barbara is werkzaam bij Roche Diagnostics en was reeds vice-voorzitter van Diagned.
Barbara zet zich al jaren in voor het meer zichtbaar maken van de meerwaarde van laboratoriumdiagnostiek. Dit is voor haar als voorzitter een speerpunt:  “Laboratoriumdiagnostiek is het onmisbare fundament voor goede beslissingen in de zorg. Het wordt tijd dat die waarde wordt gezien, erkend en gewaardeerd. Daarvoor ga ik mij inzetten, samen met alle leden van Diagned die met hun totale portfolio aan IVDs en diensten een belangrijke bijdrage leveren aan deze vorm van diagnostiek.”
Gepubliceerd op:  12 december 2018 650 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Terugblik ALV 29 maart 2019

Op 29 maart 2019 vond de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Ook deze was weer druk bezocht. Gastspreker was Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek. Hij presenteerde bevindingen uit zijn onderzoek en de leden gingen met hem in gesprek over de toekomst van de laboratoriumdiagnostiek.

9 april 2019263 x bekeken

ALV 29 maart: Save the date

Op 29 maart 2019 vindt de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Wederom zal het inhoudelijke gedeelte gewijd zijn aan het thema ‘Toekomst van de laboratoriumdiagnostiek’. Gastspreker is Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek.

25 februari 2019271 x bekeken

Terugblik ledenbijeenkomst

Op 23 november 2018 vond in Houten een zeer drukbezochte Diagned ledenbijeenkomst plaats. We mochten meer dan 50 vertegenwoordigers van de leden verwelkomen. Na de reguliere ALV belichte , Michiel Boehmer van Unilabs het thema ‘de markt van morgen’ vanuit een verrassend perspectief.

29 november 2018125 x bekeken