Bijlage over diagnostiek bij dagblad Trouw

Op de dag van de verkiezingen zijn de lezers van het dagblad Trouw verblijd met een (gesponsorde) bijlage over diagnostiek.
In de bijlage zijn onder meer artikelen opgenomen over het belang van cytologie bij de vaststelling van baarmoederhalskanker, het verbeteren van antibioticabeleid met diagnostiek, digitale pathologie, innovaties in het laboratorium voor betere patiënten zorg, het belang van een snelle diagnose bij kanker, snellere diagnostiek door het histopathologisch lab, zelfmanagement door diabetes patiënten en POCT.

Als u geïnteresseerd bent kunt u hier klinken voor een link naar de website.
Gepubliceerd op:  17 maart 2017 562 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Keuzehulp ontwikkeld voor testen op prostaatkanker

Diagnostiek bij prostaatkanker heeft al een tijd veel aandacht. Veel mannen hebben vragen over prostaatkanker, of en zo ja hoe dit kan worden getest en of dat een goede optie is. De nieuwe keuzehulp op Thuisarts.nl ‘Testen op prostaatkanker?’ helpt mannen die hierover vragen hebben een weloverwogen keuze te maken.

18 december 2019841 x bekeken

Unilabs neemt Saltro over

Diagnostiekaanbieder Saltro treedt per 1 januari 2020 toe tot Unilabs, de Europees marktleider in de diagnostiek. Door zich bij Unilabs te voegen wil Saltro anticiperen op de ontwikkelingen in de zorg in Nederland, zodat zij vernieuwingen in de diagnostiek sneller kunnen gaan doorvoeren. De NZa moet nog groen licht geven voor de overname.

5 december 2019298 x bekeken