Diagned ledenbijeenkomst over ‘de markt van morgen’: Unilabs

De eerstvolgende ledenbijeenkomst van Diagned vindt plaats op 23 november a.s. in Houten. Gastspreker is Michiel Boehmer van Unilabs, die vanuit een verrassende invalshoek zal ingaan op “de markt van morgen” in de laboratoriumwereld.
Michiel Boehmer is lid van het executive team van Unilab, en verantwoordelijk voor de grootste regio, inclusief Nederland/Medlon. Unilabs, heeft zoals bekend onlangs het medisch laboratorium Medlon in Enschede overgenomen.

Michiel Boehmer zal ingaan op het veranderende landschap voor laboratoria in Nederland: hoe kijken (buitenlandse) commerciële partijen en investeerders aan tegen het huidige en toekomstige aanbod en organisatie van laboratoriumdiagnostiek in ons land? Gaat Nederland nu echt ten prooi vallen aan nieuwe toetreders en wat zou dat kunnen betekenen voor de IVD-industrie?

De ledenbijeenkomst vindt zoals gewoonlijk plaats in Hotel Houten. We starten om 10.00 uur met het huishoudelijk deel, waarin we u onder meer zullen bijpraten over actuele ontwikkelingen. Ook de begroting staat op het programma. De agenda volgt spoedig.  De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerklunch.

Er zijn nog enige plaatsen beschikbaar voor leden van Diagned. U kunt u aanmelden bij het secretariaat door hier te klikken.
Gepubliceerd op:  20 november 2018 561 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Terugblik ALV 29 maart 2019

Op 29 maart 2019 vond de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Ook deze was weer druk bezocht. Gastspreker was Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek. Hij presenteerde bevindingen uit zijn onderzoek en de leden gingen met hem in gesprek over de toekomst van de laboratoriumdiagnostiek.

9 april 2019421 x bekeken

ALV 29 maart: Save the date

Op 29 maart 2019 vindt de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Wederom zal het inhoudelijke gedeelte gewijd zijn aan het thema ‘Toekomst van de laboratoriumdiagnostiek’. Gastspreker is Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek.

25 februari 2019417 x bekeken