Extra ledenbijeenkomst: verdiepende sessie over Value Based Healthcare in de diagnostiek

Tijdens de laatste ledenbijeenkomst heeft Mark Tolboom een presentatie gegeven over ‘Value Based Healthcare in de diagnostiek’. Er bleek grote behoefte aan een verdiepende bijeenkomst hierover. Diagned organiseert op woensdag 12 februari 2020 een aparte ochtendbijeenkomst over dit thema voor de leden van Diagned. U kunt zich nog aanmelden. Maar wees snel: er zijn nog maar enkele plaatsen!
Het onderwerp  ‘Value Based Healthcare” (VHBC) gaat uit van het meten van waarde, gedefinieerd als geleverde zorguitkomsten afgezet tegen de kosten in de keten, en het vervolgens transparant maken hiervan. Iedereen heeft het erover, maar wat kunnen en moeten we ermee in de diagnostiekwereld?  En wat kan ik ermee in mijn werk?
 
Mark Tolboom van Vintura zal in een uitgebreidere sessie dieper ingaan op dit onderwerp en vooral ook een praktische vertaling en tips geven hoe u het concept van VHBC kunt gebruiken en implementeren.
 
De uitnodiging is op 15 januari aan de leden verstuurd. Het aantal plaatsen is beperkt; vol is vol. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Klik hier voor meer informatie.
Gepubliceerd op:  21 januari 2020 263 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Terugblik ALV 29 maart 2019

Op 29 maart 2019 vond de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Ook deze was weer druk bezocht. Gastspreker was Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek. Hij presenteerde bevindingen uit zijn onderzoek en de leden gingen met hem in gesprek over de toekomst van de laboratoriumdiagnostiek.

9 april 2019420 x bekeken

ALV 29 maart 2019: wederom blik op de toekomst

Op 29 maart 2019 vindt de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Wederom zal het inhoudelijke gedeelte gewijd zijn aan het thema ‘Toekomst van de laboratoriumdiagnostiek’. Gastspreker is Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek.

13 maart 2019379 x bekeken