GMH Training 1 juni 2016

Wilt u weer helemaal up to date zijn ten aanzien van de GMH? Er wordt dit voorjaar weer een interactieve training verzorgd, die vooral is gericht op de vertaling van de regels uit de code naar de toepassing en de consequenties daarvan in de praktijk. De eerstvolgende training vindt plaats op woensdag 1 juni 2016 (9.30 – 12.30 uur) in Hotel Houten te Houten.
De training biedt onder meer:
  1. een grondig overzicht van de basisregels van de GMH Gedragscode
  2. een praktische samenvatting van de belangrijkste adviezen en uitspraken van de Codecommissie  en de consequenties daarvan in de praktijk
  3. een handige tool voor het werken met de regels in de praktijk
  4. een overzicht van de actuele ontwikkelingen
De training wordt geïllustreerd met diverse praktijkvoorbeelden. Uiteraard is het mogelijk om uw vragen te stellen en eigen casuïstiek in te brengen. De training wordt verzorgd door Marie-Hélène Schutjens.
De kosten voor het bijwonen van de training bedragen € 95 (excl. BTW) voor leden van de koepelorganisaties die bij de GMH zijn aangesloten of in het Register Naleving zijn opgenomen. Andere deelnemers betalen € 249 (excl. BTW). De training duurt een dagdeel. Desgewenst kan na afloop voor eigen rekening worden geluncht. U kunt zich aanmelden via info@gmh.nu
Gepubliceerd op:   7 april 2016 872 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Trainingen GMH

Als u dit jaar nog een GMH training wilt volgen moet u zich snel opgeven. De training in mei is reeds vol. De volgende training is gepland op 2 oktober. Bij grote belangstelling zal dit jaar nog een extra interactieve training worden gepland.

25 februari 2019125 x bekeken

GMH: aanpassing regels voor product gerelateerde bijeenkomsten op komst

De afgelopen periode heeft het bestuur van stichting GMH overleg gevoerd met het ministerie van VWS over de knelpunten, die zich in de huidige praktijk voordoen als gevolg van de aanscherping van de regels voor product gerelateerde bijeenkomsten in de Beleidsregels Gunstbetoon en de GMH Code. Naar aanleiding hiervan treft het ministerie op dit moment voorbereidingen om de Beleidsregels Gunstbetoon op een paar punten aan te passen, zodat deze beter aansluiten bij de praktijk.

12 december 2018167 x bekeken