GMH trainingen in 2017

In 2017 worden wederom een aantal interactieve training over de GMH verzorgd. Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die in de praktijk moet werken met deze regels. De trainingen zijn gericht op de uitleg van de regels uit de code en de consequenties daarvan in de praktijk aan de hand van veel praktische voorbeelden en illustraties. Uiteraard is er ook altijd aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen.
De trainingen staan gepland op de volgende drie data: woensdag 12 april, woensdag 13 september en woensdag 13 december 2017. Iedere training duurt van 9.30 – 12.30 uur en vindt plaats op een locatie rond Utrecht.
Meer informatie over de inhoud van de training kunt u hier vinden.
Wilt u deelnemen aan één van de trainingen dan kunt zich aanmelden kan door dit formulier in te vullen en te sturen aan  het secretariaat van Diagned of via info@gmh.nu
Gepubliceerd op:  31 januari 2017 502 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Wet Medische Hulpmiddelen gewijzigd: boetemogelijkheden bij overtreding GMH

De Gedragscode Medische Hulpmiddelen (GMH) regelt al jaren de interacties tussen bedrijven en zorgprofessionals. De Stichting GMH ziet toe op de naleving hiervan. Vanaf 1 januari 2018 is het verbod op gunstbetoon ook opgenomen in de Wet medische hulpmiddelen, waardoor vanaf die datum ook de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) kan optreden tegen partijen die de regels overtreden.

18 januari 2018387 x bekeken

GMH training 2018

Zeker nu de regels van de GMH een wettelijke basis krijgen in de Beleidsregels gunstbetoon medische hulpmiddelen, is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de regels en alle actualiteiten. De eerstvolgende training over de GMH staat gepland op 14 maart 2018. U kunt zich daar alweer voor inschrijven.

9 november 2017362 x bekeken