GMH trainingen in 2017

In 2017 worden wederom een aantal interactieve training over de GMH verzorgd. Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die in de praktijk moet werken met deze regels. De trainingen zijn gericht op de uitleg van de regels uit de code en de consequenties daarvan in de praktijk aan de hand van veel praktische voorbeelden en illustraties. Uiteraard is er ook altijd aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen.
De trainingen staan gepland op de volgende drie data: woensdag 12 april, woensdag 13 september en woensdag 13 december 2017. Iedere training duurt van 9.30 – 12.30 uur en vindt plaats op een locatie rond Utrecht.
Meer informatie over de inhoud van de training kunt u hier vinden.
Wilt u deelnemen aan één van de trainingen dan kunt zich aanmelden kan door dit formulier in te vullen en te sturen aan  het secretariaat van Diagned of via info@gmh.nu
Gepubliceerd op:  31 januari 2017 620 x bekeken
Gerelateerde artikelen

GMH advies 19.04 – Rechtstreekse betaling aan inkooporganisatie ziekenhuis

De voorzitter van de Codecommissie van de GMH heeft recent een advies uitgebracht over de vraag of een leverancier akkoord mag gaan met een overeenkomst waarin is bepaald dat de leverancier rechtstreeks een bepaald percentage van hun totale omzet moet betalen aan een derde partij die in opdracht van en namens het ziekenhuis de inkoop regelt.

19 februari 2020105 x bekeken

GMH Advies 19.03: context geven geschenk is relevant

Een leverancier mag een redelijke en passende attentie uitsluitend aan een zorgprofessional geven bij een eenmalige, persoonlijke gebeurtenis. Het mag niet als deze attentie wordt gegeven in het kader van de (huidige of toekomstige) commerciële relatie tussen leverancier en de zorgprofessional in diens rol als (huidige of toekomstige) klant. Dit volgt uit een recent advies van de GMH.

18 december 2019180 x bekeken