Herhaling: oproep kandidaten Prix Galien MedTech Innovation Award 2020

Ook in 2020 zal de Prix Galien MedTech Innovation Award worden uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt voor aantoonbaar waardevolle innovaties in de zorg voor patiënt, mantelzorger en/of zorgverlener.
Voor de prijs komen in aanmerking innovaties op het terrein van medische apparatuur, diagnostica, eHealth oplossingen, robotics, domotica, wearables/draagbare technologie, maar ook nieuwe technologieen als remote monitoring, serious gaming, simulatie en virtual & augmented reality. De prijs krijgt ieder jaar behoorlijk wat media-aandacht en wordt uitgereikt tijdens een groot evenement door een vooraanstaande opinieleider uit de zorg.
 
U kunt innovaties uit uw organisatie voordragen als kandidaat voor de Prix Galien MedTech Innovation Award 2020. Dit kan online tot 13 maart 2020; het dossier moet op 17 mei 2020 zijn ingezonden. In het Reglement Prix Galien MedTech Award 2020 staan de voorwaarden vermeld.
 
Op de website www.prixgalien.nl vindt u meer informatie, zoals over de jurysamenstelling.
 
Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen aan Philip de l’Orme, via philip.delorme@prixgalien.nl
 
Voor meer informatie:
  1. www.prixgalien.nl
  2. Aanmelden Prix Galien MedTech Innovation Award
  3. Reglement Prix Galien MedTech Innovation Award
  4. Juryleden Prix Galien MedTech Innovation Award
  5. Winnaar 2019  Prix Galien MedTech Innovation Award 2019
  6. link videoverslag uitreiking 2020
 

 

Gepubliceerd op:  21 januari 2020 153 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Trainingen digitale gezondheidszorg in Medtech sector

MedTech Europe attendeerde ons op de mogelijkheid voor leden van Diagned om een aantal online webinars te volgen over de mogelijkheden die de digitale ontwkkelingen bieden in de Medtech sector.

10 september 2020270 x bekeken

Witboek over de beoordeling van begeleidende diagnostiek in het kader van de IVDR

In het kader van de IVDR worden companion diagnostics geclassificeerd als klasse C (het op één na hoogste risiconiveau) en is er in het kader van de conformiteitsbeoordeling bemoeienis van zowel een aangemelde instantie (Notified Body) als het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dan wel de nationale bevoegde autoriteiten (in Nederland: het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen).

17 juli 2020761 x bekeken