Ledenbijeenkomst op 23 november 2018: het veranderende lablandschap

De eerstvolgende ledenbijeenkomst is op 23 november a.s. in Houten. We hebben een zeer interessante gastspreker, Michiel Boehmer van Unilabs, die in zal gaan op het veranderende landschap voor laboratoria in Nederland.
Michiel Boehmer is lid van het executive team van Unilab, en verantwoordelijk voor de grootste regio, inclusief Nederland/Medlon. Unilabs, heeft zoals bekend onlangs het medisch laboratorium Medlon in Enschede overgenomen. Michiel zal ingaan op de vraag hoe buitenlandse toetreders de Nederlandse markt in de toekomst zien, wat betekent dit voor de huidige laboratoria in Nederland en voor de leden van Diagned.
 
Voorafgaand vindt de ALV plaats. U ontvangt volgende week per e-mail meer informatie. Klik hier om u alvast aan te melden.
Gepubliceerd op:   1 november 2018 351 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Extra ledenbijeenkomst: verdiepende sessie over Value Based Healthcare in de diagnostiek

Tijdens de laatste ledenbijeenkomst heeft Mark Tolboom een presentatie gegeven over ‘Value Based Healthcare in de diagnostiek’. Er bleek grote behoefte aan een verdiepende bijeenkomst hierover. Diagned organiseert op woensdag 12 februari 2020 een aparte ochtendbijeenkomst over dit thema voor de leden van Diagned. U kunt zich nog aanmelden. Maar wees snel: er zijn nog maar enkele plaatsen!

21 januari 2020244 x bekeken

Terugblik ALV 29 maart 2019

Op 29 maart 2019 vond de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Ook deze was weer druk bezocht. Gastspreker was Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek. Hij presenteerde bevindingen uit zijn onderzoek en de leden gingen met hem in gesprek over de toekomst van de laboratoriumdiagnostiek.

9 april 2019397 x bekeken