Ledenbijeenkomst over ELD: heeft u vragen?

U heeft zich en masse aangemeld voor de ledenbijeenkomst op 22 maart a.s. Het onderwerp is dan ook zeer actueel. Jules Keyzer en Jeroen van Suijlen zullen onze gast zijn.

Jules Keijzer zal met name ingaan op de eerstelijnsdiagnostiek;  Jeroen van Suijlen op de ontwikkelingen in de tweede lijn.
Heeft u onderwerpen die u aan bod wil laten komen? Heeft u vragen? U wordt van harte uitgenodigd om deze al vooraf aan ons door te geven. U kunt dat doen door een email aan het secretariaat info@diagned.nl Wij zouden uw onderwerp/vragen uiterlijk vrijdag15  maart willen ontvangen. 

Gepubliceerd op:  12 maart 2013 1288 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Keuzehulp ontwikkeld voor testen op prostaatkanker

Diagnostiek bij prostaatkanker heeft al een tijd veel aandacht. Veel mannen hebben vragen over prostaatkanker, of en zo ja hoe dit kan worden getest en of dat een goede optie is. De nieuwe keuzehulp op Thuisarts.nl ‘Testen op prostaatkanker?’ helpt mannen die hierover vragen hebben een weloverwogen keuze te maken.

18 december 2019906 x bekeken

Unilabs neemt Saltro over

Diagnostiekaanbieder Saltro treedt per 1 januari 2020 toe tot Unilabs, de Europees marktleider in de diagnostiek. Door zich bij Unilabs te voegen wil Saltro anticiperen op de ontwikkelingen in de zorg in Nederland, zodat zij vernieuwingen in de diagnostiek sneller kunnen gaan doorvoeren. De NZa moet nog groen licht geven voor de overname.

5 december 2019362 x bekeken