Nieuw advies Codecommissie GMH

Op de website van de Gedragscode Medische Hulpmiddelen is een nieuw advies te vinden van de Codecommissie.

 

Het betreft de adviesaanvraag van een branche-organisatie van leveranciers van medische hulpmiddelen, die wil weten over haar leden een financiële bijdrage mogen leveren aan een concert, dat tijdens een internationaal congres wordt georganiseerd door een vereniging van zorgprofessionals. De voorzitter van de Codecommissie stelt vast dat dit op grond van art. 9 van de GMH niet is toegestaan en geeft een negatief advies. Klik hier voor advies GMH website.

 

Gepubliceerd op:   1 februari 2013 1003 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Trainingen GMH

Als u dit jaar nog een GMH training wilt volgen moet u zich snel opgeven. De training in mei is reeds vol. De volgende training is gepland op 2 oktober. Bij grote belangstelling zal dit jaar nog een extra interactieve training worden gepland.

25 februari 2019121 x bekeken

GMH: aanpassing regels voor product gerelateerde bijeenkomsten op komst

De afgelopen periode heeft het bestuur van stichting GMH overleg gevoerd met het ministerie van VWS over de knelpunten, die zich in de huidige praktijk voordoen als gevolg van de aanscherping van de regels voor product gerelateerde bijeenkomsten in de Beleidsregels Gunstbetoon en de GMH Code. Naar aanleiding hiervan treft het ministerie op dit moment voorbereidingen om de Beleidsregels Gunstbetoon op een paar punten aan te passen, zodat deze beter aansluiten bij de praktijk.

12 december 2018167 x bekeken