Terugblik ALV

Op 16 juni vond de laatste ledenbijeenkomst voor de zomer plaats. Voor leden zijn de presentatie te vinden op het besloten gedeelte van de website van Diagned, onder leden > ledenvergaderingen.
Diagned Ledenenquête 2017
Tijdens de ledenbijeenkomst is al kort ingegaan op de resultaten van de ledenenquete. De respons was groot. De leden die de enquete nog niet hebben ingevuld, zullen nog worden benaderd met het verzoek dat alsnog te doen om zo het beeld compleet te krijgen. Na completering van de gegevens zal de informatie worden geanalyseerd en samengevat. Wij komen erop terug.

MedTech Week begonnen
Deze week staat in het teken van Medische Technologie. MedTech Europe  start een campagne om het belang van medische technologie – waaronder IVD – meer onder de aandacht te brengen en doet dat deze week op zeer veel verschillende wijzen door heel Europa.

Klik hier voor meer informatie. 

Er is ook een video beschikbaar over de Medtech Week: klik hier.
Gepubliceerd op:  21 juni 2017 466 x bekeken
Gerelateerde artikelen

Terugblik ALV 29 maart 2019

Op 29 maart 2019 vond de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Ook deze was weer druk bezocht. Gastspreker was Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek. Hij presenteerde bevindingen uit zijn onderzoek en de leden gingen met hem in gesprek over de toekomst van de laboratoriumdiagnostiek.

9 april 2019231 x bekeken

ALV 29 maart: Save the date

Op 29 maart 2019 vindt de eerste ledenbijeenkomst van 2019 plaats in Houten. Wederom zal het inhoudelijke gedeelte gewijd zijn aan het thema ‘Toekomst van de laboratoriumdiagnostiek’. Gastspreker is Huub Raemakers, Partner Strategy Counselors bij Twynstra Gudde, en auteur van een rapport uit 2018 over de toekomst van de medische diagnostiek.

25 februari 2019238 x bekeken

Terugblik ledenbijeenkomst

Op 23 november 2018 vond in Houten een zeer drukbezochte Diagned ledenbijeenkomst plaats. We mochten meer dan 50 vertegenwoordigers van de leden verwelkomen. Na de reguliere ALV belichte , Michiel Boehmer van Unilabs het thema ‘de markt van morgen’ vanuit een verrassend perspectief.

29 november 2018125 x bekeken