Ascensia Diabetes Care

Vermogenweg 107
Postbus 406, 3640 AK
3641 SR Mijdrecht
Nederland
T: 0297-303500

Ascensia Diabetes Care is een mondiaal bedrijf gericht op diabeteszorg en toegewijd aan het helpen verbeteren van het leven van mensen met diabetes. Innovatie en kennis op het gebied van diabetes zijn de basis om kwalitatieve hulpmiddelen te ontwikkelen. Het resultaat: producten die dagelijks een positieve bijdrage leveren aan de therapie voor mensen met diabetes.

Wereldwijd staat het merk CONTOUR® bloedglucosemeters bekend om de geavanceerde technologie en het gebruiksgemak. Ascensia is vastberaden verder te gaan met onderzoek en het ontwikkelen van innovatieve producten. Door samen te werken met healthcare professionals en andere partners zorgt Ascensia ervoor dat al haar producten voldoen aan de hoogste nauwkeurigheidseisen.

Na de overname van de Bayer Diabetes Care divisie door Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd., is begin 2016, Ascensia Diabetes Care opgericht. In meer dan 125 landen worden haar producten op de markt gebracht. Na het voltooien van de transactie in alle landen heeft Ascensia wereldwijd meer dan 1.400 werknemers in 38 landen.

Lees meer over Ascensia Diabetes Care op de website: http://www.diabetes.ascensia.nlGepubliceerd op:  22 januari 2013 3665 x bekeken